Video voor de Rotterdamse Schouwburg

Voor de Rotterdamse Schouwburg verzorg ik de productie van hun Mediawand (ik zorg dat er op komt wat er op moet komen, kort gezegd). Maar daarnaast maak ik ook regelmatig video’s van programmering waar de Schouwburg bij betrokken is. Soms ter verslaglegging, soms promotie, vaak een beetje van beiden. Ik probeer daarbij steeds de sfeer van zo’n evenement goed te vangen en de wensen en belangen van de verschillende betrokken partijen recht te doen.

Dominoes Rotterdam was een bewegend kunstwerk dat dwars door Rotterdam heen plaats vond op 20 maart 2016. Ik maakte een teaser op basis van archiefmateriaal om bezoekers en vrijwilligers warm te maken voor het evenement.

 

Jazzy Nights is een serie van jamsessies met gevestigde jazzmuzikanten en aanstormend talent. Tijdens de eerste editie filmde ik deze video ter promotie van de editie’s die volgden.

 

Het Museum of Water is een rondreizende collectie water van mensen van alle leeftijden en nationaliteiten. Van 8 t/m 25 september 2016 was in het Gemaal op Zuid aan het Afrikaanderplein een ruime keuze uit de verzameling van Museum of Water tentoongesteld. Ieder weekend waren er diverse activiteiten, van een watergevecht tot een lezing. Ik maakte een sfeerverslag.