Wat ik schreef voor Vers Beton

Ik draag regelmatig bij aan online magazine Vers Beton. Dit zijn de artikelen die ik de afgelopen tijd voor hen schreef:

De column Onsportieve Sukkel, die in april ook in de Uitagenda Rotterdam verscheen, gaat over die keer dat ik tegen mijn eigen verwachtingen in toch maar mooi de tien kilometer liep tijdens de Rotterdamse Marathon.

In juli vond een korte summerschool moderne Rotterdamse architectuur plaats, de IC-RA. In aanloop daar naar toe publiceerde Vers Beton een serie artikelen over het thema ‘De Rotterdamse Aanpak’. Ik schreef het stuk ‘De Rotterdamse Aanpak: Wat is dat?’.

In de zomer houdt Vers Beton traditiegetrouw een themaweek. Dit keer over toerisme in Rotterdam. Samen met Ferrie Weeda schreef ik artikelen over de twee mastodonten onder de toeristische attracties in de stad: de Euromast en de Spido.

In de nasleep van de themaweek startte Vers Beton een serie waarin toeristische attracties in Rotterdam bezocht en gerecenseerd worden. Ik maakte een ritje met Lijn 10, en schreef jubelend over dit chicste werkpaard van Rotterdam.

lijn 10 door Sylvana Lansu

Lijn 10. Foto door Sylvana Lansu